FAQ - tutaj zadajemy krótkie pytania
Moderatorzy: Jatzoo, dragonfly
w menu najedz na biurko nad którym pokaże się napis u-boot i kliknij, w nowym widoku kliknij na ikonę torpedy-ukaże się schemat rozmieszczenia torped na okręcie. Kliknij na torpedę którą chcesz podmienić oraz dwukrotnie kliknij na jedną z dostępnych torped które są poniżej tego schematu. Program zapyta czy jesteś pewien, odpowiedz twierdzoąco
Pozdrawiam
Pozdrawiam
- Paweł
- Tonaż: 26.000 BRT
witam wszystkich i mam pytanie:
gdy powracam z patrolu chce awansowac marynarza(matroosa) na stopien wyzszy rozumiem ze musi miec odpowiednia ilosc doswiadczenia ma 54/50 i gdy wchodze w zakladke awans pojawia sie napis musisz ukonczy patrol
a ja nie jestem na patrolu. versja 1.2 PL oryginal bez modow ale nie dlugo je zainstaluje btw. World mod 2.0 jest kompatybilny z wersja 1.2???
[/i]
gdy powracam z patrolu chce awansowac marynarza(matroosa) na stopien wyzszy rozumiem ze musi miec odpowiednia ilosc doswiadczenia ma 54/50 i gdy wchodze w zakladke awans pojawia sie napis musisz ukonczy patrol
a ja nie jestem na patrolu. versja 1.2 PL oryginal bez modow ale nie dlugo je zainstaluje btw. World mod 2.0 jest kompatybilny z wersja 1.2???
[/i]
- Uapa
- Tonaż: 289.000 BRT
napisałem tego posta na "macierzystym" iłowym forum (tu) i wlepiam też tutaj - może się nowym amatorom wojny podwodnej przyda.
polecam następujący zestaw (pod kątem gry na ustawieniach realistic):
-> patche (EMEA to wersja europejska) -> strona oficjalna
-> najnowszy Real U-Boot (zestaw modów) i SH3 Commander (program wzbogacający grę i umożliwiający zmienianie różnych ustawień) oraz Generic Mod Enabler (program do wygodnej i odwracalnej instalacji modów) -> strona Beery'ego
-> Pato Bearing Overlay (takie coś... sami zobaczcie - niezbędne do gry na poziomie realistic) -> wątek i plik
-> Corrected Bearings (poprawiona podziałka peryskopu/uzo/lornetki - oznaczenia co jeden stopień) -> strona (wydaje się nie działać, więc zapodałem tutaj)
-> Officer icons replaced by acronyms by Vanagen (taki detal - ikonki oficerów ze skrótami zamiast gęb) -> niemieckie i angielskie
- kaa
- Tonaż: 320.000 BRT
ooo działa dzieki mam jeszcze jedno pytanie...dlaczego zamiast wody mam takie białe choćby lód i to mi przeszkadza bo gdy np. atakuje mnie niszczyciel, a ja wysuwam peryskop to mi sie wszystko takie kolorowe robi i znowu te białe :/ i widze tylko dym z niszczyciela.
- Hubert
- Tonaż: 11.000 BRT