1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

SH II

Moderatorzy: Jatzoo, dragonfly

Posty: 15 • Strona 1 z 1

SH II

Postprzez amigo » 07.09.03, 13:01

Witam fanów SH II. Mam kilka pytań:
Cze polska wersja SH II, zawiera polsko języczne teksty dot. misji, przesyłanych wiadomości i meldunków od innych U-bootów?
Ja zacząłem tłumaczyć w/w teksty i wklejać do gierki, lecz wystąpił problem z polskimi znakami ą,ż,Ľ,ć,itp aktualnie wygląda to jak kicha.
( zrobiłem prawie połowę.
Czy ukazały się nowe misje di SK?, jeżeli tak, to gdzie mogę je znaleĽć Pozdrawiam
Amigo
marmaj22@wp.pl
amigo
Kapitän zur See
Kapitän zur See
Vip User
 
Tonaż: 983.000 BRT

Dołączył(a): 07.09.03, 12:34

Postprzez Jatzoo » 08.09.03, 12:12

Hmmm....
Polska wersja, to 'Polska' wersja... Wszystko jest przetlumaczone, i jedyne do czego mozna sie przyczepic, to do jakosci tlumaczenia.

Co do nowych misji, to najlepiej zajrzyj na www.subsim.com - tam w dziale Downloads znajdziesz wszystko co sie do tej pory ukazalo z dodatkow do SH II.

Milego grania :-)
Jatzoo
Grossadmiral
Grossadmiral
Global Mod
 
Tonaż: 2.327.000 BRT

Dołączył(a): 22.08.02, 15:03

SHII

Postprzez amigo » 08.09.03, 22:19

Dzięki za porady. Chodziło mi o nowe kampania ( bodaj 6 czy 8 szt) do drugiej kampanii SHII.
Czałego SHII przeleciałem po trzy razy, I i II wersję i w dzszym ciągu mnie kręci.
Pozdrawiam
Amigo
amigo
Kapitän zur See
Kapitän zur See
Vip User
 
Tonaż: 983.000 BRT

Dołączył(a): 07.09.03, 12:34

Postprzez Jatzoo » 09.09.03, 08:31

No tak.....
Zawód - emeryt 8)

Masz więc czas na to wszystko...
Jatzoo
Grossadmiral
Grossadmiral
Global Mod
 
Tonaż: 2.327.000 BRT

Dołączył(a): 22.08.02, 15:03

ponowna prośba

Postprzez amigo » 15.09.03, 20:33

Panowie proszę o pomoc w kwestii Destroyer Comand.
1-W jaki sposób wg wskazań sonaru aktywnego ustalić odległość i głębokośc zanurzonego U-boota., podczas ataku?
2- W jaki sposób ( czy w ogóle jest) włączyć wygląd 3D okrętu, -odpowiednik F-12 w Silent Hunter II, oraz podgląd torpedy --odpowiednik K w Silent Hunter II.
Pozdrawiam
Mariusz
amigo
Kapitän zur See
Kapitän zur See
Vip User
 
Tonaż: 983.000 BRT

Dołączył(a): 07.09.03, 12:34

Postprzez U-boot » 16.11.03, 12:54

Czy kiedykolwiek udało się któremuś z Was pobrać zaopatrzenie na morzu ??
Ilekroć klikam na ten magiczny guzik zawsze otrzymuje jedną i ta samą odpowiedź:
"Nie mozemy nawiązać kontaktu z jednostką zaopatrzeniową"
lub coś podobnego.

Pozdrowionka
U-boot
Kapitänleutnant
 
Tonaż: 319.000 BRT

Dołączył(a): 10.09.02, 08:46
Lokalizacja: Gdynia

Postprzez amigo » 17.11.03, 15:37

Witam U-boot. W singlu nie ma możliwości załatwienia sobie zaopatrzenia.
Jedynie chyba w 2-3 kampaniach jest to ujęte podczas gry.
Tyle stwierdziłem osobiście.
Narazie wysiadł mi Komp. i przez 2 tygodnie mogę jedynie wzdychac do SH 2.
Pozdrawiam
amigo
Kapitän zur See
Kapitän zur See
Vip User
 
Tonaż: 983.000 BRT

Dołączył(a): 07.09.03, 12:34

Postprzez Jatzoo » 17.11.03, 15:50

Amigo.. Tak na stare lata..????

Nie ladnie, nie ladnie :wink:
Jatzoo
Grossadmiral
Grossadmiral
Global Mod
 
Tonaż: 2.327.000 BRT

Dołączył(a): 22.08.02, 15:03

Postprzez amigo » 17.11.03, 16:52

Nooooooo!
Pozdrawiam
amigo
Kapitän zur See
Kapitän zur See
Vip User
 
Tonaż: 983.000 BRT

Dołączył(a): 07.09.03, 12:34

Postprzez Jatzoo » 16.01.04, 15:16

SH2 jest niebezpieczne dla zdrowia :?

Wczoraj wyladowalem przez ta giere na kolanach (malo co, a bym musial zbierac zeby z podlogi) jak wyczytalem nastepujacy tekst:
- 'Nie prawidlowy kat ustawienia giroskopu torpedy' -

Padlem martwy ze smiechu :wink:


PS. Wiem, ze to jest prawie dobre tlumaczenie - ale przypomina mi to teksty w stylu DVD 'Das Boot'.
Jatzoo
Grossadmiral
Grossadmiral
Global Mod
 
Tonaż: 2.327.000 BRT

Dołączył(a): 22.08.02, 15:03

Postprzez amigo » 16.01.04, 21:02

Jaca którą misje przerabiasz. Ja w Aces Camp jestem 14
Pozdrawiam
amigo
Kapitän zur See
Kapitän zur See
Vip User
 
Tonaż: 983.000 BRT

Dołączył(a): 07.09.03, 12:34

Postprzez Jatzoo » 19.01.04, 08:59

Amigo, zainstalowalem bez mala 16 dodatkow do SHII, i gra graficznie zmienila sie nie do poznania (w koncu ocean wyglada jak ocean) i zaczalem przechodzic wszystkie misje od nowa....

Niestety, zadne patche i latki nie poprawily tak bardzo oczekiwanej przeze mnie stabilnosci gry. Max to 4 godziny bez zwisu. Bawienie sie z zapisywaniem gry poprzez Silent Tools juz mnie meczy...

Do czasu dorwania w swoje rece SH3, biore sie za modele :-)
Jatzoo
Grossadmiral
Grossadmiral
Global Mod
 
Tonaż: 2.327.000 BRT

Dołączył(a): 22.08.02, 15:03

Postprzez amigo » 19.01.04, 21:51

Jaca u mnie się nie wiesza, chyba, ze na siłę staram sie utrzymać maksymalne przyśpieszenie czasu podczas przelotów.
zacznij grać w Aces Camp.
amigo
Kapitän zur See
Kapitän zur See
Vip User
 
Tonaż: 983.000 BRT

Dołączył(a): 07.09.03, 12:34

Postprzez s2nto » 16.06.05, 00:14

Witam :)
Jestem tutaj nowy - posiadam w swoich zbiorach gre SH 2 (a dokładniej była ona kiedyś dołożona do jednego z nr CDA. Jednak nigdy nie rozumiałem tej gry i samouczek nie potrafił mi wskazac poprawnej drogi po jakiej mam się kierowac grając w SH2.

Obecnie wyszedł SH 3. No i teraz nie wiem czy wrócic do SH2 i nauczyc się w to grac czy lepiej zacząc od SH 3, która jest nowsza i spewnością wnosi więcej do samej rozgrywki.

(sorra za odkopanie topicu, ale po co zakładac nowy jak temat jest taki sam jak mój :) )
s2nto
Fähnrich zur See
 
Tonaż: 8.000 BRT

Dołączył(a): 15.06.05, 23:56
Lokalizacja: ejjj no podpis mi nie działa!!!!!!!??

Postprzez Tomo55 » 18.06.05, 23:20

Hmm..
W SH2 był samouczek??
Tomo55
Leutnant zur See
 
Tonaż: 182.000 BRT

Dołączył(a): 27.04.05, 23:45
Lokalizacja: Orzesze/Katowice


Posty: 15 • Strona 1 z 1

Powrót do SH II



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości