1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Ogólny stan rzeczy; czy idzie i jak sie gra

Moderatorzy: Jatzoo, dragonfly

Posty: 8 • Strona 1 z 1

Ogólny stan rzeczy; czy idzie i jak sie gra

Postprzez HerrGerman » 03.11.10, 14:42

Witam, mój pierwszy raz na tym forum. Mam pytanie, a nawet kilka. To po kolei:

-Czy idzie w coś grać z najnowszymi patchami? Chodzi mi o ilość bugów i niedociągnięć.(Czy mocno kłuje w oczy)
-Jak ma się sprawa z wilczymi stadami, są czy nie ma?
-Czy są jakieś różnice w okrętach podwodnych jeśli chodzi o SH3?
-Czy jest też taka opcja jak w trójce, że automatycznie zbiera nam info o okrętach, my tylko naciskamy pal?
-Czy są mleczne krowy?

Jak coś mi się spomni to napisze.
HerrGerman
Fähnrich zur See
 
Tonaż: 6.000 BRT

Dołączył(a): 03.11.10, 14:28

Re: Ogólny stan rzeczy; czy idzie i jak sie gra

Postprzez Frezio » 06.11.10, 21:01

1. Da się, chociaż na bugów nadal trochę jest
2. Można spotkać pojedyncze U-Booty, ale wilczych stad jako takich nie ma.
3. Są. Po pierwsze są brytyjskie OP, po drugie można grać tylko U-Bootami typu VII, ale na pocieszenie mamy typ VII A :wink:
4. Jest, ale nie do końca.
5. Nie.
Frezio
Oberfähnrich zur See
 
Tonaż: 51.000 BRT

Dołączył(a): 06.04.10, 12:13

Re: Ogólny stan rzeczy; czy idzie i jak sie gra

Postprzez HerrGerman » 07.11.10, 14:26

A można robićnajazdy n konwoje czy one sobie pływają kółeczko?
HerrGerman
Fähnrich zur See
 
Tonaż: 6.000 BRT

Dołączył(a): 03.11.10, 14:28

Re: Ogólny stan rzeczy; czy idzie i jak sie gra

Postprzez Kpt.G » 07.11.10, 23:52

konwoje są... trzeba tylko pływać po trasach ich marszrut... jeśli masz wersję kolekcjonerską.. wystarczy zerknąć na mapkę i już wiesz gdzie pływają konwoje... ja chociaż mam 3 patrol..(nie liczę "treningowej") trafilem na konwój na południowo-zachodnim podejściu do Angli...(lub jeszcze prościej.. na zachód od wejścia/wyjścia do kanału Angielskiego/ La Manche) miło by było gdyby człowiek nie natykał się na konwoje które (w sumie w swym składzie) mają ponad 200tys BRT.... i są niemal nie chronione...wiem.. na początku wojny nie były chronione.. ale wątpię by były konwoje liczące ponad 40 statków już na początku wojny.. na koniec... zrezygnuj z "dużej" kompresji czasu.. (ja pływam na max. 512 gdy "szukam" celu..[pozostałość po SH III gdzie miało to wpływ.. czy też się mylę panowie??])
Kpt.G
Oberfähnrich zur See
 
Tonaż: 52.000 BRT

Dołączył(a): 16.04.10, 19:53
Lokalizacja: z Wawy.. chlip....daleko od morza...... ;(

Re: Ogólny stan rzeczy; czy idzie i jak sie gra

Postprzez Jagdtiger » 16.11.10, 11:58

Ogólnie można powiedzieć, że symulatora z tego nie zrobili i niestety jest to strzelanka tylko z trochę bardziej skomplikowaną obsługą i w czasie 3-4 patroli można zatopić 3/4 Home Fleet...
Jagdtiger
Fregattenkapitän
 
Tonaż: 506.000 BRT

Dołączył(a): 16.02.03, 20:43
Lokalizacja: 3miasto

Re: Ogólny stan rzeczy; czy idzie i jak sie gra

Postprzez Wojtek15 » 26.09.11, 12:17

Orientuje się tutaj ktoś tutaj w sytuacji? Bo ja szczerze mówiąc straciłem zainteresowanie tą serią w niecały miesiąc po premierze :). Da się w to już grać, wyszły jakieś porządne mody?
Pozdrawiam
Wojtek15
Leutnant zur See
 
Tonaż: 193.000 BRT

Dołączył(a): 29.09.07, 09:13
Lokalizacja: 200m pod powierzchnią wody

Re: Ogólny stan rzeczy; czy idzie i jak sie gra

Postprzez GMac » 01.10.11, 20:04

Tutaj jakoś dyskusje obumarły więc odpowiedzi pewnie zbytnio się nie doczekasz, gorąco jest na subsim. Ja osobiście odstawiłem na półkę z braku czasu :/
GMac
Leutnant zur See
 
Tonaż: 163.000 BRT

Dołączył(a): 30.10.06, 21:44

Re: Ogólny stan rzeczy; czy idzie i jak sie gra

Postprzez shalashaska » 08.08.12, 22:50

A ja czekam na GWX do SH5. Nie znam ang wiec na subsim nie daję rady.
shalashaska
Leutnant zur See
 
Tonaż: 127.000 BRT

Dołączył(a): 21.03.07, 18:32


Posty: 8 • Strona 1 z 1

Powrót do SH V



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość

cron