1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Czy po wykonanej misji trzeba wracać do portu ??

Moderatorzy: Jatzoo, dragonfly

Posty: 14 • Strona 1 z 1

Czy po wykonanej misji trzeba wracać do portu ??

Postprzez KILLER » 01.10.07, 18:00

Witam,

Chciałem sie dowiedzieć czy za każdym razem muszę wracać do portu aby misja była zaliczona?? W SHIII, z tego co pamiętam, nie było to konieczne.
KILLER
Fähnrich zur See
 
Tonaż: 15.000 BRT

Dołączył(a): 29.08.06, 18:04

Postprzez dragonfly » 01.10.07, 19:32

Tym razem musisz wrócić. Nie ma wyjścia.

Będę musiał stworzyć temat FAQ na wzór tego z SHIII, żeby śmietnik się nie zrobił
dragonfly
Kapitän zur See
Kapitän zur See
Moderator Team
 
Tonaż: 800.000 BRT

Dołączył(a): 22.09.03, 12:42
Lokalizacja: Żagań

Postprzez GMac » 30.07.08, 02:47

Doklejam pytanko tutaj aby nie robić bałaganu. Wrócić do portu wróciłem ale dalej nie wiem jak zakończyć misje. Wezme Wyjście do Menu to mam informacje ze zrezygnowałem. Jest jakś opcja dokowania ? W instrukcji też nic nie znalazłem. Proszę o podpowiedz jak zakonczyc misje.
GMac
Leutnant zur See
 
Tonaż: 163.000 BRT

Dołączył(a): 30.10.06, 21:44

Czy po wykonanej misji trzeba wracać do portu ??

Postprzez kimano-u96 » 30.07.08, 05:11

Tylko pytanie czy wracasz do portu macierzystego
kimano-u96
Korvettenkapitän
 
Tonaż: 413.000 BRT

Dołączył(a): 28.11.07, 16:59
Lokalizacja: Górzno

Postprzez GMac » 30.07.08, 09:26

Wracam do portu maciezystego. Wyplynalem z Manila i tam mialem wrocic, zmian historycznych na mapie jeszcze nie ma, Manila wciaz jest amerykanska. Wplynalem nawet dokladnie do miejsca z ktorego wyplynalem Cavita czy jakos tak i nic.
Kozystajac z wątku Bugi wyciagnalem z sejwa info:
DepartureBaseIDLink=Manila
DepartureFlotillaIDLink=FremantleCommand
ObjectiveTypesAssigned=

Czekam na propozycje mądrzejszych odemnie :P
GMac
Leutnant zur See
 
Tonaż: 163.000 BRT

Dołączył(a): 30.10.06, 21:44

Postprzez dragonfly » 30.07.08, 11:17

SHIV jest zabugowany i czasem w trakcie patrolu zmienia bazy. Może spróbuj wejść do Fremantle? Masz patcha 1.4? U mnie po zainstalowaniu go już nie było takich cudów ;)
dragonfly
Kapitän zur See
Kapitän zur See
Moderator Team
 
Tonaż: 800.000 BRT

Dołączył(a): 22.09.03, 12:42
Lokalizacja: Żagań

Postprzez GMac » 30.07.08, 12:49

Mam zainstalowany patch 1.4 oraz dodatek U-Boat Missions. Wróce do domu sprobuje zadokować w Fremantle.
Edit 17:30
Narobiłem niepotrzebnie zamieszania. Znalazlem wiadomosc o przebazowaniu. Pominalem ja gdy przewijalem na szybko powtarzajaca sie w kolko wiadomosc o tym ze niemcy wypowiedzieli wojne tym i tamtym.
GMac
Leutnant zur See
 
Tonaż: 163.000 BRT

Dołączył(a): 30.10.06, 21:44

Re: Czy po wykonanej misji trzeba wracać do portu ??

Postprzez Alpha213 » 12.07.14, 17:38

Jeśli chcesz skończyć patrol to tak. Tylko do portu wyjściowego.
Pozdrawiam,
Alpha213.
Alpha213
Fähnrich zur See
 
Tonaż: 40.000 BRT

Dołączył(a): 16.04.14, 13:21

Re: Czy po wykonanej misji trzeba wracać do portu ??

Postprzez Alpha213 » 12.07.14, 17:43

Jakby co port wyjściowy to taki z którego wypłynąłeś na patrol.
Jeszcze raz pozdrawiam,
Alpha213
Alpha213
Fähnrich zur See
 
Tonaż: 40.000 BRT

Dołączył(a): 16.04.14, 13:21

Re: Czy po wykonanej misji trzeba wracać do portu ??

Postprzez Raiden » 16.04.16, 20:52

O <ciach>....
Faktycznie po każdym patrolu trzeba REALNIE wracać do bazy??
To trochę nużące, nie sądzicie?
Mam wersję ściągniętą, a wobec tego pewnie maksymalnie spatchowaną - nic to nie pomoże?

A zacząłem w Pearl Harbor, idiota, zamiast od razu zacząć w miejscu, gdzie roi się od tych <ciach>.... :D
Ostatnio edytowano 18.04.16, 19:57 przez Jatzoo, łącznie edytowano 1 raz
Powód: Edycja wulgaryzmów
Raiden
Fähnrich zur See
 
Tonaż: 34.000 BRT

Dołączył(a): 16.04.16, 20:24

Re: Czy po wykonanej misji trzeba wracać do portu ??

Postprzez Raiden » 22.04.16, 18:48

....
sam sobie odpowiedziałem, co? :)
Nie wstyd Wam? :(
Smutno, że tu jest TAK ŻENADA,
ŻE NIKT NIKOMU NIE POMAGA.
Raiden
Fähnrich zur See
 
Tonaż: 34.000 BRT

Dołączył(a): 16.04.16, 20:24

Re: Czy po wykonanej misji trzeba wracać do portu ??

Postprzez Jatzoo » 24.04.16, 16:27

Ale popatrz, to było prawie 10 lat temu. Obawiam się, że na "dziś" możesz być jedyną osobą, która jeszcze w SH4 gra.
Więc nikt nie odpowie, bo nikt nie wie albo już nie pamięta (jak np. ja) - a nie z tego powodu, że nikt nie chce Ci pomóc.
Jatzoo
Grossadmiral
Grossadmiral
Global Mod
 
Tonaż: 2.326.000 BRT

Dołączył(a): 22.08.02, 15:03

Re: Czy po wykonanej misji trzeba wracać do portu ??

Postprzez marcinstopa » 28.04.16, 13:50

Ja dziś zamówiłem sobie SHIV. Chętnie na jakiś czas zamienię lodowate wody atlantyku na cieplejsze pacyfiku:)

Czy patch 1.5 dostępny jest tylko w dodatku? Na stronie kochanego wydawcy znalazłem tylko patche do nr 1.4.
marcinstopa
Fähnrich zur See
 
Tonaż: 1.000 BRT

Dołączył(a): 27.04.16, 10:19

Re: Czy po wykonanej misji trzeba wracać do portu ??

Postprzez Raiden » 29.04.16, 19:20

Jatzoo napisał(a):Ale popatrz, to było prawie 10 lat temu. Obawiam się, że na "dziś" możesz być jedyną osobą, która jeszcze w SH4 gra.
Więc nikt nie odpowie, bo nikt nie wie albo już nie pamięta (jak np. ja) - a nie z tego powodu, że nikt nie chce Ci pomóc.


Już tu pisałem, chyba z 15min - a potem mi net wywaliło i skasowało wszystko; więc jestem wkurzony :(

....pamiętam, co pisałem - ale nie chcę teraz tego powielać, bo będzie sztuczne, plastikowe.
Wrócę tu, jak złapię ponowną wenę....

....zamówiłeś SH IV?? :D 8)

....idę skończyć patrol.... Jezu, jakie to ciężkie.... :D
Raiden
Fähnrich zur See
 
Tonaż: 34.000 BRT

Dołączył(a): 16.04.16, 20:24


Posty: 14 • Strona 1 z 1

Powrót do SH IV



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość

cron