1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

SH III a monitor panoramiczny

Moderatorzy: Jatzoo, dragonfly

Posty: 7 • Strona 1 z 1

SH III a monitor panoramiczny

Postprzez Tinus » 12.01.08, 12:08

Odnośnie tematu czy ktoś wie co trzeba zrobić co by obraz na monitorze panoramicznym w grze nie był rozciągnięty na boki.Szczególnie zależy mi na ustawieniu widoku mapy.
Tinus
Fähnrich zur See
 
Tonaż: 9.000 BRT

Dołączył(a): 22.02.06, 14:02

Postprzez evan82 » 12.01.08, 13:42

Nie wiem, może wklep odpowiednią rozdzielczość w pliku Basic kariery, ale pewien nie jestem.
evan82
Kapitän zur See
 
Tonaż: 921.000 BRT

Dołączył(a): 03.11.07, 01:11
Lokalizacja: Warszawa

Postprzez Tinus » 12.01.08, 14:58

Karl Fenchel napisał(a):Nie wiem, może wklep odpowiednią rozdzielczość w pliku Basic kariery, ale pewien nie jestem.

Opcja szukaj w moim eksploratorze nie wypluła pliku Basic wiec prośba co do wskazania bliższej lokalizacji tego pliku
Tinus
Fähnrich zur See
 
Tonaż: 9.000 BRT

Dołączył(a): 22.02.06, 14:02

Postprzez evan82 » 12.01.08, 15:06

Na dysku systemowym tam gdzie masz dokumenty folder SH3/Data/cfg/ plik main CFG i w nim Video Resolution, ale nie wiem czy to coś da.
evan82
Kapitän zur See
 
Tonaż: 921.000 BRT

Dołączył(a): 03.11.07, 01:11
Lokalizacja: Warszawa

Postprzez gonsalez » 13.01.08, 18:13

Ja po dlugiej przerwie wrocilem do grania w SH i o tyle dobrze sie sklada, ze akurat zostalem wlascicielem TV LCD o przekatnej 32 cale z wejsciem PC przez co moge podlaczyc do tego kompa. :twisted:
SH wyglada przecudownie po prostu czuje sie tak jakbym faktycznie stal na mostku- jak w kinie :D
Co do rozdzielczosci to nie bylo z tym problemow TV dostroil sie sam i obraz nie jest rozciagniety a zajmuje caly obszar ekranu
gonsalez
Oberfähnrich zur See
 
Tonaż: 56.000 BRT

Dołączył(a): 29.08.07, 17:28

Postprzez evan82 » 13.01.08, 18:25

Super! To musi być super widok!
evan82
Kapitän zur See
 
Tonaż: 921.000 BRT

Dołączył(a): 03.11.07, 01:11
Lokalizacja: Warszawa

Postprzez gonsalez » 14.01.08, 19:15

O stary super to malo powiedziane zwlaszcza, ze gram siedzac jakies 1,5m od tego TV. Nosilem sie z zamiarem zmiany starego monitora od kompa(jeszcze kineskopowy) na wlasnie LCD jakies 19 cali ale po tym jak zobaczylem jak to wyglada na tym 32 calowym TV to sobie odpuscilem. Jak ktos bedzie mial okazje to polecam bo WARTO!!
gonsalez
Oberfähnrich zur See
 
Tonaż: 56.000 BRT

Dołączył(a): 29.08.07, 17:28


Posty: 7 • Strona 1 z 1

Powrót do SH III



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 2 gości

cron