1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

CAOTD & Win2000

Moderatorzy: Jatzoo, dragonfly

Posty: 14 • Strona 1 z 1

CAOTD & Win2000

Postprzez Jatzoo » 05.03.03, 13:41

Chciałem sobie pograć w wolnej chwili w CAOTD w robocie, gdzie mam Win2000.... ale niestety wywala mi się przy odpalaniu...

Czy ktoś miał juz taki problem...?


Pod WinXP wystarczy tylko ustawić tryb zgodności z Win98 - ale pod 2000 nie ma takiej opcji....


HELP ME.... inaczej będę musiał pracować przez 8 godzin :-))))))))))))))))
Jatzoo
Grossadmiral
Grossadmiral
Global Mod
 
Tonaż: 2.324.000 BRT

Dołączył(a): 22.08.02, 15:03

Postprzez roboter » 06.03.03, 07:55

A co na to Twój Chef - Big Boss? ;-p
roboter
Fähnrich zur See
 
Tonaż: 31.000 BRT

Dołączył(a): 26.08.02, 17:23
Lokalizacja: Zabrze

Postprzez Jatzoo » 06.03.03, 09:17

Oj tam.....

Czepiasz się szczegółów :wink:
Jatzoo
Grossadmiral
Grossadmiral
Global Mod
 
Tonaż: 2.324.000 BRT

Dołączył(a): 22.08.02, 15:03

Postprzez tracil » 07.03.03, 08:38

nie ma to jak stary dobry Win98 i wszystko OK.
A w pracy ja grywam w SH2 (CAOTD mam w domu) ':D'
tracil
Oberfähnrich zur See
 
Tonaż: 82.000 BRT

Dołączył(a): 26.08.02, 16:49
Lokalizacja: Nowy Sącz

Postprzez Jatzoo » 07.03.03, 11:00

-> Tracil...

To co...?
Może małe stadko w przerwie na lunch...? :wink:
Jatzoo
Grossadmiral
Grossadmiral
Global Mod
 
Tonaż: 2.324.000 BRT

Dołączył(a): 22.08.02, 15:03

Postprzez tracil » 11.03.03, 15:27

Niestety, w pracy mam problem z netem :cry:
tracil
Oberfähnrich zur See
 
Tonaż: 82.000 BRT

Dołączył(a): 26.08.02, 16:49
Lokalizacja: Nowy Sącz

Postprzez Jagdtiger » 14.04.03, 11:05

Ktoś mógłby doradzić, czy wersja windowsowa jest gdzieś do zassania na necie ?
Jagdtiger
Fregattenkapitän
 
Tonaż: 506.000 BRT

Dołączył(a): 16.02.03, 20:43
Lokalizacja: 3miasto

Postprzez Jatzoo » 14.04.03, 11:46

Jutro uderz do mnie na priva, to podesle Ci linka....

Tak samo jak Łata !!!
Jatzoo
Grossadmiral
Grossadmiral
Global Mod
 
Tonaż: 2.324.000 BRT

Dołączył(a): 22.08.02, 15:03

Postprzez Łata » 14.04.03, 14:30

Tak jest, jutro sie zgłaszam!
Łata
Leutnant zur See
 
Tonaż: 109.000 BRT

Dołączył(a): 26.08.02, 15:41
Lokalizacja: Szczecin

Postprzez tracil » 06.09.03, 06:20

A wracając do głównego tematu dyskusji: Jatzoo wymyśliłeś coś ? Bo ja teraz też mam Win2000 i CAOTD mi nie chodzi :cry:
tracil
Oberfähnrich zur See
 
Tonaż: 82.000 BRT

Dołączył(a): 26.08.02, 16:49
Lokalizacja: Nowy Sącz

Postprzez Jatzoo » 08.09.03, 14:50

Porażka :?

Trzeba naciągnąć firmę na małą aktualizację na XP... tam już nie ma żadnych problemów :twisted:
Jatzoo
Grossadmiral
Grossadmiral
Global Mod
 
Tonaż: 2.324.000 BRT

Dołączył(a): 22.08.02, 15:03

Postprzez tracil » 04.12.03, 22:45

A ja poradziłem !!! Wywaliłem Win2000 i znów mam stary dobry Win98.
:wink:
I znowu mam CAOD !!! :lol:
Niestety w moim pudle SH2 nie pójdzie (za słaby sprzęt), a słyszę że dzieki dodatkom robi sie z tego niezła gierka :cry:
tracil
Oberfähnrich zur See
 
Tonaż: 82.000 BRT

Dołączył(a): 26.08.02, 16:49
Lokalizacja: Nowy Sącz

Postprzez adolf smith » 30.12.05, 01:09

to może kup sobie nowy komputer?
adolf smith
Fähnrich zur See
 
Tonaż: 25.000 BRT

Dołączył(a): 21.09.05, 20:45

Postprzez Pan P. » 30.12.05, 01:22

Swoja wersje kupilem w supermarkecie z 4 lata temu, dziala pod XP, choc chyba byly jakies problemy.
Pan P.
Fähnrich zur See
 
Tonaż: 27.000 BRT

Dołączył(a): 24.11.05, 10:55
Lokalizacja: Police kolo Szczecina


Posty: 14 • Strona 1 z 1

Powrót do Command: Aces Of The Deep



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości

cron