1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

załadunek torped z zewnętrznych magazynów na okręcie

Moderatorzy: Jatzoo, dragonfly

Posty: 9 • Strona 1 z 1

załadunek torped z zewnętrznych magazynów na okręcie

Postprzez Pitter » 08.09.07, 17:34

jak to zrobić ? dziękuję z góry za podpowiedź :)
Pitter
Fähnrich zur See
 
Tonaż: 17.000 BRT

Dołączył(a): 14.07.07, 20:55
Lokalizacja: śląsk

Postprzez Kamil Zoszak » 08.09.07, 18:08

Proponuję się najpierw WYNURZYĆ :lol: :lol: :lol: :lol:
Kamil Zoszak
Fähnrich zur See
 
Tonaż: 48.000 BRT

Dołączył(a): 13.10.06, 21:19
Lokalizacja: Opole

Postprzez grallmn » 08.09.07, 19:16

Gdy jesteś wynurzony przechodzisz do panelu z torpedami. Najeżdżasz na torpede w zewnętrznym magazynie i przesuwasz ją (drag&drop) do magazynu wewnętrznego. Następuje ładowanie. Po najechaniu kursorem na torpede w magazynie zewnętrznym pojawi ci się czas przeładunku.
Tyle
grallmn
Leutnant zur See
 
Tonaż: 157.000 BRT

Dołączył(a): 23.09.05, 22:18
Lokalizacja: Londyn

Postprzez driver134 » 08.09.07, 20:04

A mi podczas tego procesu wyskakuje błąd i winda
driver134
Kapitänleutnant
 
Tonaż: 354.000 BRT

Dołączył(a): 12.12.06, 19:05
Lokalizacja: Warszawa

Postprzez gonsalez » 08.09.07, 23:42

To masz cos nie tak z sama gra lub systemem. :? Jest tak jak koledzy napisali. Przeciagasz torpede z zewnatrz do lukow wewnetrznych.
Dodam tylko od siebie ze morze musi byc spokojne a w przedziale torpedowym musi byc ekipa ( oczywiscie 8) ). Cala akcja na typie VII trwa okolo 60 min.
gonsalez
Oberfähnrich zur See
 
Tonaż: 56.000 BRT

Dołączył(a): 29.08.07, 17:28

Postprzez Wojtek15 » 30.09.07, 17:18

Ja mam zaznaczone na lewym, gornym rogu "auto loading" i jak sa dogodne warunki to proces przebiega u mnie automatycznie;)
Wojtek15
Leutnant zur See
 
Tonaż: 193.000 BRT

Dołączył(a): 29.09.07, 09:13
Lokalizacja: 200m pod powierzchnią wody

Postprzez dragonfly » 30.09.07, 17:23

Gorzej jeśli posiadasz kilka typów torped. Wtedy wolę ładować je ręcznie.
dragonfly
Kapitän zur See
Kapitän zur See
Moderator Team
 
Tonaż: 800.000 BRT

Dołączył(a): 22.09.03, 12:42
Lokalizacja: Żagań

Postprzez gonsalez » 30.09.07, 19:03

Wojtek15 napisał(a):Ja mam zaznaczone na lewym, gornym rogu "auto loading" i jak sa dogodne warunki to proces przebiega u mnie automatycznie;)


No i oczywiscie musisz miec zaloge w przedziale torpedowym przez caly czas. Moim skromnym zdaniem to marnotrawienie sil zalogi. Ekipa w przedziale torpedowym jest u mnie tylko wtedy, kiedy atakuje, czyli po to zeby jak najszybciej zaladowac nowa torpede.
Kiedy spokojnie plyne morzem zaloga siedzi na pryczy i odpoczywa w przedziale torpedowym nie ma nikogo
gonsalez
Oberfähnrich zur See
 
Tonaż: 56.000 BRT

Dołączył(a): 29.08.07, 17:28

Postprzez Wojtek15 » 01.10.07, 14:19

No, tez laduje kiedy atakuje albo loaduje ale nie napisalem, bo zapomnialem o tym.
Wojtek15
Leutnant zur See
 
Tonaż: 193.000 BRT

Dołączył(a): 29.09.07, 09:13
Lokalizacja: 200m pod powierzchnią wody


Posty: 9 • Strona 1 z 1

Powrót do SH III



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Bing [Bot] i 1 gość