Problem z save

Moderatorzy: Jatzoo, Brodołak, dragonfly

Problem z save

Postprzez wachstiel » 21.01.10, 18:12

Mam problem z save bo gdy wczytuje gre zapisana na morzu to po wczutaniu po ok 30 sec wyskakuje komunikat ze okret zostal poddany. Czemu tak sie dzieje?
wachstiel
Fähnrich zur See
Fähnrich zur See

Dołączenie: 22.08.08, 22:06

Re: Problem z save

Postprzez pw524 » 23.01.10, 12:03

Kolego nie spotkałem się z takim przypadkiem jak twój ale też miałem DUUUŻY problem z saveami. U mnie rozwiązaniem było zainstalowanie innej wersji gry. Problem występował z grą z serii "Kolekcja Klasyki", zresztą nie ja jeden miałem problem z "Kolekcją Klasyki".
pw524
Kapitänleutnant
Kapitänleutnant

Dołączenie: 02.12.07, 19:10
Miejscowość: Lublin

Postprzez wachstiel » 23.01.10, 21:44

Ja uzywalem trainera do wersji 1.04 na unlimited amunicji i moze przez to ?
wachstiel
Fähnrich zur See
Fähnrich zur See

Dołączenie: 22.08.08, 22:06

Postprzez myslaw88 » 29.07.10, 16:41

Witam.
Panowie mam problem z savem w karierze, gdy grałem na gołej wersji 1.0 nie było żadnych problemów.
Teraz w GWX3.0 nie mam funkcji kontynuacji kariery, mogę ją zaczynać od nowa albo korzystać z zapisów ... co nie będzie pozwalać mi na zarządzanie załogą i okrętem.
Misję kończę wpłynięciem do portu, daje Esc i "zapisz i wyjdź" ale moge tylko wyjść do menu a nie jak kiedyś w dok.[nazwa portu]
A tak na marginesie czemu w GWX morze wygląda jak atrament a w nocy to już w ogóle nic nie widać, nie ma znacznika po zanurzeniu i czy spolszczenie do 3.0 jest?
Proszę o pomoc i pozdrawiam
myslaw88
Fähnrich zur See
Fähnrich zur See

Dołączenie: 29.07.10, 16:33

Powróć do SH III

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość