1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Rozpoznanie fotograficzne

Moderatorzy: Jatzoo, dragonfly

Posty: 8 • Strona 1 z 1

Rozpoznanie fotograficzne

Postprzez Gladius » 06.07.07, 12:54

Witam.
Jeżeli ktoś jeszcze użytkuje SHIV nie czekając na łatkę 1.3 to czy spotkał się z tym zadaniem oraz czy udało się je wykonać?
Otóż otrzymałem zadanie sfotgorafowania japońskich lotniskowców w jednym z portów koreańskich. Wślizgnąłem się za dnia w zanurzeniu i zbliżyłem na minimalną możliwą odległość (ok 1600 m - zapora przeciw OP uniemożliwiała bliższe podejście) i obfotografowałem wszystkie jednostki stojące na kotwicy z różnych ujęć. (lotniskowiec eskortowy, transportowiec wodnosamolotów, cztery niszczyciele). Po wykonaniu fotografii nie zostało mi jednak zaliczone wykonanie wyznaczonego zadania. Czy coś zrobiłem źle czy też to kolejna sprawa nadajaca się do pierwszego wątku tej częsci forum czyli bug ?

P.S.
Z uwagi na "poziom trudności" jaki reprezentuje SHIV nawet z modem Trigger Maru 1.2 :? nie zatopiłem w/w jednostek przy użyciu torped sam sobie "symulując" wysokie zagrożenie podczas tego typu zadania. :D
Gladius
Fähnrich zur See
 
Tonaż: 11.000 BRT

Dołączył(a): 20.06.05, 17:39
Lokalizacja: Ost Preussen

Postprzez dragonfly » 28.07.07, 14:39

A jak robić zdjęcia? Czy to jest możliwe tylko za dnia.
dragonfly
Kapitän zur See
Kapitän zur See
Moderator Team
 
Tonaż: 800.000 BRT

Dołączył(a): 22.09.03, 12:42
Lokalizacja: Żagań

Postprzez Flysz » 09.08.07, 18:33

Wystarczy najechać siatką celownika peryskopu na cel i zablokować cel przyciskiem "S" .Wtedy uaktywnia się okienko wykonania zdjęcia w menu na dole:) Pstryk i zdjęcie gotowe:)
Flysz
Leutnant zur See
 
Tonaż: 100.000 BRT

Dołączył(a): 17.01.06, 14:04
Lokalizacja: Kraków

Jak zrobić zdjęcie?

Postprzez ricken_gk » 20.12.08, 16:20

Krótkie pytanie kto wie dokładnie jak sie robi zdjęcie za pomoca aparatu? Stoję w porcie odleglości do celów od 300metrów do 1 km jeżdze peryskopami na cele tam i spowrotem a ikona aparatu nie jest dostępna :? może winny jest deszcz albo pora dnia nie ta?
ricken_gk
Fähnrich zur See
 
Tonaż: 12.000 BRT

Dołączył(a): 04.12.08, 17:25

Postprzez GMac » 20.12.08, 17:15

GMac
Leutnant zur See
 
Tonaż: 163.000 BRT

Dołączył(a): 30.10.06, 21:44

good

Postprzez ricken_gk » 20.12.08, 20:02

no dzięki faktycznie działa, niestety po kliknięciu na ikone misji wywala do windowsa :/
ricken_gk
Fähnrich zur See
 
Tonaż: 12.000 BRT

Dołączył(a): 04.12.08, 17:25

Postprzez GMac » 22.12.08, 23:14

Z chęcią bym pomógł ale jeszcze nie trafiłem jeszcze na żaden wypad krajoznawczy. Może konflikt z jakimś modem ?
GMac
Leutnant zur See
 
Tonaż: 163.000 BRT

Dołączył(a): 30.10.06, 21:44

Postprzez ricken_gk » 23.12.08, 08:03

Nie akurat wtedy miałem sam SH4 1.4 pl, ale skoro mam już dodatek podarowałem sobie tamtą carieree i gram teraz ubootem, narazie wszystko jest prawie idealnie, zawyjątkiej powaznego problemuz torpedami raz....
ricken_gk
Fähnrich zur See
 
Tonaż: 12.000 BRT

Dołączył(a): 04.12.08, 17:25


Posty: 8 • Strona 1 z 1

Powrót do SH IV



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości

cron