1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Hydrofon w SH4

Moderatorzy: Jatzoo, dragonfly

Posty: 3 • Strona 1 z 1

Hydrofon w SH4

Postprzez gonsalez » 02.02.08, 11:53

Stalo sie podkuszony, zakupilem SH 4.
Wlasnie sciagam mody, bo na podstawce troche za duzo baboli. Mam jednak pytanie:
Czy wiecie jak recznie nasluchiwac hydrofonem odglosow srub tak jak to bylo w SH 3? Nigdzie nie moge znalezc jakiegos pokretelka jest tylko jakis jeden guzik po wcisnieciu ktorego wskazowki robi obrot i 360 stopni i wraca do pktu wyjscia :/
gonsalez
Oberfähnrich zur See
 
Tonaż: 56.000 BRT

Dołączył(a): 29.08.07, 17:28

Postprzez Myszkin » 02.02.08, 13:53

Wystarczy klikać na tarczy - np wskazówka jest w położeniu 0 st. (dziób) - klikamy np na 90 st (prawa burta) i wskazówka wędruje we wskazane przez nas miejsce przy okazji osłuchując obszar 0-90 st.
Myszkin
Kapitän zur See
 
Tonaż: 957.000 BRT

Dołączył(a): 24.05.05, 15:57
Lokalizacja: Ostrowiec Świętokrzyski/Warszawa

Postprzez gonsalez » 02.02.08, 15:49

No tak probowalem ale klikanie nic nie daje. powoduje tylko ze obraca, glowa rozgladajac sie po pomieszczeniu :/

Edit:juz doszedlem o co w tym chodzi :)
gonsalez
Oberfähnrich zur See
 
Tonaż: 56.000 BRT

Dołączył(a): 29.08.07, 17:28


Posty: 3 • Strona 1 z 1

Powrót do SH IV



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość