1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Bugi

Moderatorzy: Jatzoo, dragonfly

Posty: 32 • Strona 2 z 21, 2

Postprzez dragonfly » 10.02.08, 20:23

Po pewnym czasie dostaniesz propozycję wymiany okrętu.
dragonfly
Kapitän zur See
Kapitän zur See
Moderator Team
 
Tonaż: 800.000 BRT

Dołączył(a): 22.09.03, 12:42
Lokalizacja: Żagań

Bugi

Postprzez kimano-u96 » 23.10.08, 09:07

Mam pytanie odnosnie panów którzy stoja na wachcie czy jest jakis modzik który zrobi cos z tym ze nie beda przezroczysci?
kimano-u96
Korvettenkapitän
 
Tonaż: 413.000 BRT

Dołączył(a): 28.11.07, 16:59
Lokalizacja: Górzno

Postprzez korsarz » 04.12.08, 21:32

Macie tak, że uszkodzenia 3d raz sie pokazują a raz nie? da sie jakoś temu zaradzic?
korsarz
Fähnrich zur See
 
Tonaż: 43.000 BRT

Dołączył(a): 26.11.08, 16:12

Postprzez GMac » 14.12.08, 12:15

korsarz napisał(a):Macie tak, że uszkodzenia 3d raz sie pokazują a raz nie? da sie jakoś temu zaradzic?

Spróbuj w opcjach grafiki ustawić suwak uszkodzeń 3d na maksimum.


Ze względu na mały ruch w wątku SHIV dopisuję się tutaj aby nie tworzyć nowego tematu.
Bug dotyczy SHIV1.5+RFBv1.52_Patch_111608. W pierwszej misji następuje przebazowanie do Soerabaya.
Po zadokowaniu w zarządzaniu wyposażeniem okrętu, stan magazynowy bazy pokazuje 0 torped.
Jeżeli wybierzemy wyjście w morze wypuszczą nas na misję bez torped.
Mimo że stan magazynowy pokazuje 0 można ręczne przeładować torpedy na okręt.
Traktuje to jako bug bo w dokumentacji do RFB nie znalazłem wzmianki na ten temat.
GMac
Leutnant zur See
 
Tonaż: 163.000 BRT

Dołączył(a): 30.10.06, 21:44

Postprzez korsarz » 14.12.08, 14:29

suwak jest max i nic nie zmienia.
Co do torped, to jesli itak mozesz wyjsc w morze z torpedami to chyba nie jest tk zle, choc faktycznie to moze wkurzac. Ja gram na 1.4 i tego problemu nie mam
korsarz
Fähnrich zur See
 
Tonaż: 43.000 BRT

Dołączył(a): 26.11.08, 16:12

Postprzez GMac » 14.12.08, 20:01

Tak pod warunkiem ze się o tym wie. Bo ja zaufałem automatyce gry, zawsze na morze wysyłali zapakowanego po brzegi, zorientowałem się gdy brałem na celownik krążownik ;) W podstawce tego błędu nie ma to chyba chłopaki od RFB coś namieszali.

Co do uszkodzeń to zagadka dla mnie, nie spotkałem się z czymś takim ale ja gram na 1.5 we wcześniejsze nie miałem czasu, może coś wygooglasz ;]
GMac
Leutnant zur See
 
Tonaż: 163.000 BRT

Dołączył(a): 30.10.06, 21:44

Postprzez Brodołak » 16.12.08, 12:38

Nie ma to jak "Deutschland deutschland uber alles" grane w Surebaji w styczniu 1942 roku.
Taki (Wiel)błądzik zauważony podczas przemieszczania się w widoku zewnętrznym po porcie
Brodołak
Admiral
Admiral
Moderator Team
 
Tonaż: 1.769.000 BRT

Dołączył(a): 04.01.06, 13:36
Lokalizacja: Piastów

Poprzednia strona

Posty: 32 • Strona 2 z 21, 2

Powrót do SH IV



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość

cron