1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Silent hunter z kolekcji klasyki i problemy z nim związane

Moderatorzy: Jatzoo, dragonfly

Posty: 15 • Strona 1 z 1

Silent hunter z kolekcji klasyki i problemy z nim związane

Postprzez Gobbler » 29.01.09, 20:03

kupiłem właśnie taką edycje gry i mam problem z zainstalowaniem patha 1.4
czemu ???
prosze o pomoc
Gobbler
Fähnrich zur See
 
Tonaż: 8.000 BRT

Dołączył(a): 28.01.09, 20:22

Postprzez piechcik » 29.01.09, 20:20

bo nie ma dżemu a marmolada się zepsuła xD
ściągnij patcha w wersji europejskiej i sprawdź cze gra nie jest już spatchowana
piechcik
Oberleutnant zur See
 
Tonaż: 287.000 BRT

Dołączył(a): 12.02.07, 19:55

Postprzez dragonfly » 29.01.09, 20:25

No właśnie, przecież wersja z kolekcji klasyki jest już spatchowana.
dragonfly
Kapitän zur See
Kapitän zur See
Moderator Team
 
Tonaż: 800.000 BRT

Dołączył(a): 22.09.03, 12:42
Lokalizacja: Żagań

Postprzez Gobbler » 30.01.09, 12:35

przy prubie spatchowania polskim patchem wyskakuje komunikat

this program cannnot update the insalled version of silent hunter III v1.2
to1.4 Polish because of the following reason

a i gdzie wkejac zrobione przez siebie misje?
Gobbler
Fähnrich zur See
 
Tonaż: 8.000 BRT

Dołączył(a): 28.01.09, 20:22

Postprzez pw524 » 30.01.09, 14:38

Na pierwszą część pytania odpowiedz jest taka że jak już kolega wspominał gra ma już path 1.4. Na drugą część to w grze jest folder z misjami.
pw524
Kapitänleutnant
 
Tonaż: 337.000 BRT

Dołączył(a): 02.12.07, 18:10
Lokalizacja: Lublin

Postprzez Gobbler » 30.01.09, 19:28

mi sie wydawalo ze w kolekcji klasyki jest od razu 1.4

czy ten folder to silnglemission?


a!! udalo sie jest w grze w pojedynczych misjach tylko jak likam start to nic sie nie dzieje
Gobbler
Fähnrich zur See
 
Tonaż: 8.000 BRT

Dołączył(a): 28.01.09, 20:22

Postprzez pw524 » 31.01.09, 13:51

Tak to ten folder. A to że nie działa to już raczej wina misji a nie gry. Wiele razy wklejałem misje w ten folder i wszystko było ok.
pw524
Kapitänleutnant
 
Tonaż: 337.000 BRT

Dołączył(a): 02.12.07, 18:10
Lokalizacja: Lublin

Postprzez Gobbler » 31.01.09, 17:50

ale jak zprawdzam w edytorze to jest ok
Gobbler
Fähnrich zur See
 
Tonaż: 8.000 BRT

Dołączył(a): 28.01.09, 20:22

Postprzez pw524 » 01.02.09, 09:50

Kolego naprawdę nie potrafię na odległość stwierdzić co jest nie tak. Mogę powiedzieć jedynie tyle że wklejałem kiedyś misje zassane z netu w foldery singlemisions i multimisions i było ok.
pw524
Kapitänleutnant
 
Tonaż: 337.000 BRT

Dołączył(a): 02.12.07, 18:10
Lokalizacja: Lublin

Postprzez Gobbler » 01.02.09, 11:59

hmm czy mugłbyś którąśz tych misji wrzucić np. na file fronta i podac mi link odpalilbym sobie na edytorze i doszedl co robie nie tak

albo podaj dobra strone z misjami szukalem na subsim i jakos slab o niby sa lae linki nie dzialaja
Gobbler
Fähnrich zur See
 
Tonaż: 8.000 BRT

Dołączył(a): 28.01.09, 20:22

Postprzez pw524 » 01.02.09, 13:36

Poszukam, mam to gdzieś zgrane na płytę i muszę najpierw znalezc. Skąd ściągałem nie pamiętam, to było wieki temu.
pw524
Kapitänleutnant
 
Tonaż: 337.000 BRT

Dołączył(a): 02.12.07, 18:10
Lokalizacja: Lublin

Postprzez Gobbler » 03.02.09, 16:08

czekam i z gury dzieki
Gobbler
Fähnrich zur See
 
Tonaż: 8.000 BRT

Dołączył(a): 28.01.09, 20:22

Postprzez Tasman » 05.02.09, 18:25

Tasman
Oberfähnrich zur See
 
Tonaż: 91.000 BRT

Dołączył(a): 10.03.06, 17:32
Lokalizacja: Navan

Postprzez pw524 » 05.02.09, 18:41

Gobbler napisał(a):czekam i z gury dzieki

Przepraszam kolego, zgrałem to gdzieś na płytę bo miałem awarię kompa i teraz nie mogę tego znalezć.
pw524
Kapitänleutnant
 
Tonaż: 337.000 BRT

Dołączył(a): 02.12.07, 18:10
Lokalizacja: Lublin

Postprzez Gobbler » 06.02.09, 12:55

dzięki tasman
Gobbler
Fähnrich zur See
 
Tonaż: 8.000 BRT

Dołączył(a): 28.01.09, 20:22


Posty: 15 • Strona 1 z 1

Powrót do SH III



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Bing [Bot] i 3 gości