1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

pytanko o multi

Moderatorzy: Jatzoo, dragonfly

Posty: 16 • Strona 1 z 1

pytanko o multi

Postprzez grallmn » 04.11.05, 11:30

Witam
Mam pytanie do tych co grają w multi przez UBI.com
Jakie łącze jest potrzebne aby w miarę możliwie to chodziło?
Powiem szczerze, że mam 128kbs z VECTR`y i jest totalna lipa.
Na jakich łączach wy gracie?
grallmn
Leutnant zur See
 
Tonaż: 157.000 BRT

Dołączył(a): 23.09.05, 22:18
Lokalizacja: Londyn

Postprzez Myszkin » 04.11.05, 11:41

Hmm, możesz mieć małego pecha. Ja latem grałem w multi na łączu 256kb/s (było ok) i na łączu 160kb/s (tak nietypowo było ono dzielone w sieci akademickiej) - też było ok.
Myszkin
Kapitän zur See
 
Tonaż: 960.000 BRT

Dołączył(a): 24.05.05, 15:57
Lokalizacja: Ostrowiec Świętokrzyski/Warszawa

Postprzez Tal-Rash » 04.11.05, 14:47

A ja wchodze na multi i jest tylko jedna gra czasami dwie. Czemu tak mało? Jak pograć z Polakami ?
Ostatnio edytowano 04.11.05, 15:17 przez Tal-Rash, łącznie edytowano 1 raz
Tal-Rash
Leutnant zur See
 
Tonaż: 132.000 BRT

Dołączył(a): 11.10.05, 22:26
Lokalizacja: Piła

Postprzez Myszkin » 04.11.05, 15:14

Z "polakami" to nie wiem, ale z Polakami to robiliśmy tak, że próbowaliśmy się umawiać. Wszystko zależy od pory dnia - wieczorami jest więcej gier.
Myszkin
Kapitän zur See
 
Tonaż: 960.000 BRT

Dołączył(a): 24.05.05, 15:57
Lokalizacja: Ostrowiec Świętokrzyski/Warszawa

Postprzez Tal-Rash » 04.11.05, 15:30

Racja już poprawiłem. Umówmy się chętnie bym pograł multi... Moje umiejętności pozwalają mi na taką grę:
http://sxq.risp.pl/sh3d.JPG
Tal-Rash
Leutnant zur See
 
Tonaż: 132.000 BRT

Dołączył(a): 11.10.05, 22:26
Lokalizacja: Piła

Postprzez grallmn » 04.11.05, 15:43

od czego jest GG
grallmn
Leutnant zur See
 
Tonaż: 157.000 BRT

Dołączył(a): 23.09.05, 22:18
Lokalizacja: Londyn

Postprzez Myszkin » 04.11.05, 15:58

Tal-Rash napisał(a):Moje umiejętności pozwalają mi na taką grę:
http://sxq.risp.pl/sh3d.JPG


Z tego co pamiętam, to większość gier jest na takim, nazwijmy to, średnim poziomie trudności. Rzadko kto gra na hard, a szkoda, szkoda...
Myszkin
Kapitän zur See
 
Tonaż: 960.000 BRT

Dołączył(a): 24.05.05, 15:57
Lokalizacja: Ostrowiec Świętokrzyski/Warszawa

Postprzez Tal-Rash » 04.11.05, 16:04

Korzystam z celowania automatycznego bo sam nie potrafię i trafiam raz na 10 razy. Asysta oficera na dniach planuje wyłączyć i samemu identyfikować cele. Widok zewnętrzny jest i będzie bo uwielbiam się gapić jak toną moje zdobycze. A co do mapy... Hmm... Niech będzie lubie wiedzieć co gdzie jak płynie.
Tal-Rash
Leutnant zur See
 
Tonaż: 132.000 BRT

Dołączył(a): 11.10.05, 22:26
Lokalizacja: Piła

Postprzez koniu » 04.11.05, 22:54

Dzisiaj probowalem poplywac w multi, wszystko bylo ok , juz prawie zaladowal mi sie, pokazaly sie zegary, kursor i wtedy wywalalo mnie do windy. Tak za kazdym razem. Biorac poprawke na sprzet (athlon xp 2.0, 512 ram, radeon 9550, lacze 2Mbps), probowalem wszystkiego, mam instalke w wersji 1.4. Czy mod improved u-boat v 1.01 moze miec na to wpyw?
koniu
Fähnrich zur See
 
Tonaż: 7.000 BRT

Dołączył(a): 21.07.05, 08:52

Postprzez grallmn » 05.11.05, 00:11

nie wiem czyIboat ma na to wpływ, ale ostatnio także za każdym razem mnie wywala do windozy. Ładuje się OK, initializing... pojawia się kursor, zegary i....PULPIT
grallmn
Leutnant zur See
 
Tonaż: 157.000 BRT

Dołączył(a): 23.09.05, 22:18
Lokalizacja: Londyn

Postprzez Tal-Rash » 05.11.05, 13:19

A ja mam wersję 1.4
Bez modów i jakiś dziwacznych pomysłów i wszystko mi działa nie mam z grą najmniejszych problemów:
Sprzęt:
Abit IC7-G
Prescott D0 3,0@3,9Ghz
Vitesta TCCD 2x512mb
Gainward GeForce 6800GT 256mb
WDCaviarJB 120+40GB
Łącze:
1mbit
Tal-Rash
Leutnant zur See
 
Tonaż: 132.000 BRT

Dołączył(a): 11.10.05, 22:26
Lokalizacja: Piła

Postprzez koniu » 07.11.05, 20:38

Po odinstalowaniu improved u-boot wszystko w multi chodzi ok. Proponuje ustawić sie w ciągu najbliższych dni na wspólną grę. Na początek może na poziomie normal. Najlepiej 4-5 osób.
koniu
Fähnrich zur See
 
Tonaż: 7.000 BRT

Dołączył(a): 21.07.05, 08:52

Postprzez Tal-Rash » 07.11.05, 23:33

Ja jestem za. Moje GG: 155555
Poziom proponuję jak na screenie:
http://sxq.risp.pl/sh3d.JPG
Tal-Rash
Leutnant zur See
 
Tonaż: 132.000 BRT

Dołączył(a): 11.10.05, 22:26
Lokalizacja: Piła

Postprzez Sebek » 02.12.05, 19:58

Jeśli chodzi o grę na Ubi to nie mam problemów z zalogowaniem.
Ale zauważyłem jedną rzecz. Mogę zagrać tylko dwa razy, za trzecim wyskakuje mi "Błędne hasło". Może, można zagrać tylko dwa razy dziennie? A być może trafiam na prywatne serwery chronione hasłem?
I na koniec jedno pytanko. Jak z klawiatury aktywuję czat podczas gry?




Żeby nie pisać nowego postu wpisuję się do starego.

17.12.05.
Już wiem wszystko. Logowałem się do gier z hasłem czego nie wiedziałem na początku, a czat to Num Lock :) .
Sebek
Leutnant zur See
 
Tonaż: 129.000 BRT

Dołączył(a): 23.09.05, 12:14
Lokalizacja: Biała Podlaska

Postprzez Tasman » 09.12.07, 11:22

a propo num lock, mój keyboard nie posiada takiego guzika jak num lock więc nie mogę używać czatu w czasie gry multi, czy jest możliwość zmienić to? ostatnio pogrywam na wersji GWX z gościami z Wolfpack League i wnerwia mnie to, że nie mogę uczestniczyć w rozmowie
Tasman
Oberfähnrich zur See
 
Tonaż: 91.000 BRT

Dołączył(a): 10.03.06, 17:32
Lokalizacja: Navan

SH III

Postprzez kimano-u96 » 09.12.07, 15:31

Czy moze ktos wrzucic linka do super nieba i wody na 8 km? z góry dzieki
kimano-u96
Korvettenkapitän
 
Tonaż: 413.000 BRT

Dołączył(a): 28.11.07, 16:59
Lokalizacja: Górzno


Posty: 16 • Strona 1 z 1

Powrót do SH III



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 5 gości