1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

GWX 3

Moderatorzy: Jatzoo, dragonfly

Posty: 147 • Strona 5 z 61, 2, 3, 4, 5, 6

Re: GWX 3 GOLD

Postprzez zulu » 11.05.09, 15:39

Czy ktoś ma modzika z alternatywnym kolorem morza bo ten w GWX 3.0 poprostu jest jak atrament i żadnej radochy nie ma patrząc jak bomby spadaja dookoła łajby.
zulu
Leutnant zur See
 
Tonaż: 113.000 BRT

Dołączył(a): 27.05.05, 21:42
Lokalizacja: Warszawa

Re: GWX 3 GOLD

Postprzez Wojtek15 » 26.05.09, 17:14

Jakie są różnice w wymaganiach GWX 2.0 a 3.0?
Na moim kompie Athlon XP 1800 MHz, 1GB RAM i Sapphire Radeonem x1650 pro chyba będzie zacinał GWX3, no nie?
Pozdrawiam
Wojtek15
Leutnant zur See
 
Tonaż: 193.000 BRT

Dołączył(a): 29.09.07, 09:13
Lokalizacja: 200m pod powierzchnią wody

Re: GWX 3 GOLD

Postprzez pw524 » 30.05.09, 08:35

Powinno iść bez problemu
pw524
Kapitänleutnant
 
Tonaż: 337.000 BRT

Dołączył(a): 02.12.07, 18:10
Lokalizacja: Lublin

Re: GWX 3 GOLD

Postprzez utops » 30.05.09, 14:39

@Wojtek15
na pełnym morzu będzie w porządku.
podejrzewam pokaz slajdow jeśli skierujesz widok na np. płonący tankowiec, (Dym i ogień mocno zmnieszają ilość klatek) i w portach.
można wgrać mod dostarczony wraz z GWX - GWX-Lite Harbor Traffic ktory jak sama nazwa wskazuję, ograniczy nieco ruch w pocie...tym samym zwiększy liczbę fps
przy ataku na konwoj, też będzie Ci ciachało, ale tragedii nie ma.
miałem podobny sprzęt rok temu z trochę gorszą kartą graficzną i z tego co pamiętam to grało się ok.
utops
Fähnrich zur See
 
Tonaż: 16.000 BRT

Dołączył(a): 15.03.08, 02:00

Re: GWX 3 GOLD

Postprzez pw524 » 31.05.09, 07:12

Grałem na gorszym i tragedii nie było. Trzeba tylko mieć porządek w kompie, zwłaszcza wyłączone nie istotne a zabierajace zasoby systemowe pierdoły w autostarcie.
pw524
Kapitänleutnant
 
Tonaż: 337.000 BRT

Dołączył(a): 02.12.07, 18:10
Lokalizacja: Lublin

Re: GWX 3 GOLD

Postprzez zpetz » 02.07.09, 13:45

witam !

czy w GWX3 GOLD jest już zainplantowany Water Stream on SH3(efekt spływającej wody po okręcie) czy trzeba go sciągnąć i uaktywnić ???
zpetz
Fähnrich zur See
 
Tonaż: 16.000 BRT

Dołączył(a): 14.06.09, 23:56

Re: GWX 3 GOLD

Postprzez Deusmax » 14.09.09, 15:35

Ma ktoś może link na torrenta z GWX 3 Gold? normalne ściąganie trwa dla mnie za długo a ostatni raz jak już zostało 30 minut to się ściąganie zwiesiło:/
Deusmax
Leutnant zur See
 
Tonaż: 132.000 BRT

Dołączył(a): 06.08.06, 22:13
Lokalizacja: Toruń

Re: GWX 3 GOLD

Postprzez Dzielnicowy » 14.09.09, 16:00

Torrenta nie mam, bo jak ściągałem z tamtąd to trwało by to ze 2 lata. Podaję linka do strony skąd można ściągnąć pliki instalacyjne:
http://games.on.net/file/23203/GWX_3.0_Silent_Hunter_III_Mod
Dzielnicowy
Fähnrich zur See
 
Tonaż: 6.000 BRT

Dołączył(a): 12.09.09, 15:27

Re: GWX 3 GOLD

Postprzez Deusmax » 16.09.09, 21:50

przez torrenta sciagne szybciej bo po kawalku a tak albo nie mam na tyle dlugo kompa wlaczonego albo mi sie zwiesza sciaganie
Deusmax
Leutnant zur See
 
Tonaż: 132.000 BRT

Dołączył(a): 06.08.06, 22:13
Lokalizacja: Toruń

Re: GWX 3 GOLD

Postprzez Szymczak » 21.12.09, 11:21

Szymczak
Fähnrich zur See
 
Tonaż: 19.000 BRT

Dołączył(a): 21.12.09, 10:09
Lokalizacja: Tarnów

Re: GWX 3 GOLD

Postprzez Szymczak » 21.12.09, 22:57

Wilki, ma ktoś moze Depth charge shake mod czy jak to sie zwalo, bo wszystkie linki na stronkach wygasły nie ma skąd pobrać :(
Szymczak
Fähnrich zur See
 
Tonaż: 19.000 BRT

Dołączył(a): 21.12.09, 10:09
Lokalizacja: Tarnów

Re: GWX 3 GOLD

Postprzez Wojtek15 » 30.12.09, 23:43

Witam,
mam pytanie - czy jest jakiś mod który przywraca integralność kadłuba, tzn informację o niej (te procenty)?
Wojtek15
Leutnant zur See
 
Tonaż: 193.000 BRT

Dołączył(a): 29.09.07, 09:13
Lokalizacja: 200m pod powierzchnią wody

Re: GWX 3 GOLD

Postprzez Szymczak » 31.12.09, 00:05

A no właśnie zczaiłem Wojtek15, Ja do GWX mam zainstalowany Sh3 Commander tam jest zakładka w twoim profilu w SH3 Options "Text Settings" i właśnie tam jest Hull Integrity Show albo Hide , sam tego szukałem;p
Szymczak
Fähnrich zur See
 
Tonaż: 19.000 BRT

Dołączył(a): 21.12.09, 10:09
Lokalizacja: Tarnów

Re: GWX 3 GOLD

Postprzez Mave » 31.12.09, 03:02

jakie mody w GWX 3.0 mogą mi obciązac gre? tzn jak chce se pograc w traning ...to nic sie nie tnie. Nawet jak ktorys okret trafie torpedą i dam zblizenie na niego to sie nic nie tnie....schody zaczynają się gdy chce pograc w Single mission's. Misje sie dosc dlugo ładują, albo sie wogole nie załadowywują i wyskakuje mi komunikat o "Minimalnej Wartosci Pamieci Wirtualnej" Moj komp: AMD64 3000+, ATI Radeon 256MB, RAM512:P
Mave
Fähnrich zur See
 
Tonaż: 13.000 BRT

Dołączył(a): 20.12.08, 12:45

Re: GWX 3 GOLD

Postprzez Wojtek15 » 31.12.09, 10:53

Spróbuj zwiększyć rozmiar pliku stronicowania.

Szymczak napisał(a):A no właśnie zczaiłem Wojtek15, Ja do GWX mam zainstalowany Sh3 Commander tam jest zakładka w twoim profilu w SH3 Options "Text Settings" i właśnie tam jest Hull Integrity Show albo Hide , sam tego szukałem;p

Mogę zainstalować zwykły SH3 commander czy jest jakiś specjalnie przystosowany do GWXa 3? ;)
EDIT: Już nie trzeba, znalazłem pliki potrzebne do wersji 3.2 ;).
Wojtek15
Leutnant zur See
 
Tonaż: 193.000 BRT

Dołączył(a): 29.09.07, 09:13
Lokalizacja: 200m pod powierzchnią wody

Re: GWX 3 GOLD

Postprzez GMac » 03.01.10, 23:51

Mave napisał(a):... RAM512 :P ...

Granie w GWX'a z 512 RAM na pokładzie to heroizm :P GWX ma poprawioną jakość tekstur przez co wymaga o wiele większych zasobów pamięci niż oryginał. Co do problemów z pamięcią odnoszą się one do wielkości pliku wymiany. W xp domyslnie jest ustawiana wartosc minimalna i maksymalna, jak zuzyje cala maksymalna to wywala ten komunikat. Zwieksz wielkosc pliku wymiany we właściwościach systemu zakłdka zaawansowane, ustawienia pamięci i wydajność, o ile dobrze pamiętam. Na forum jest wątek napisany prze ze mnie na temat przyspieszania działania SHIII, troszkę długi i pokręcony, przydałaby mu się aktualizacja, zachęcam jednak do zapoznania.
GMac
Leutnant zur See
 
Tonaż: 163.000 BRT

Dołączył(a): 30.10.06, 21:44

Re: GWX 3

Postprzez Szymczak » 05.01.10, 20:41

Mam pytanie stricte techniczne. Pływam z pierwszym radarem Fumo 29 , przy przełączniku zmiana zasięgu dalszy zasięg to przełącznik w prawo czy w lewo? Czy ten krótszy ma 3,5km a dalszy 7km?
Szymczak
Fähnrich zur See
 
Tonaż: 19.000 BRT

Dołączył(a): 21.12.09, 10:09
Lokalizacja: Tarnów

Re: GWX 3

Postprzez Wojtek15 » 07.02.10, 10:51

Czy znacie jakiś sposób aby odczytać save, gdy ten nie chce się wczytać?
Save był zapisywany w szczególnie dobrych warunkach (nawet odczekałem specjalnie aż się bateria naładuje).
Wojtek15
Leutnant zur See
 
Tonaż: 193.000 BRT

Dołączył(a): 29.09.07, 09:13
Lokalizacja: 200m pod powierzchnią wody

Re: GWX 3

Postprzez kimano-u96 » 07.02.10, 17:09

Ja wczytuje poprzedniego
kimano-u96
Korvettenkapitän
 
Tonaż: 413.000 BRT

Dołączył(a): 28.11.07, 16:59
Lokalizacja: Górzno

Re: GWX 3

Postprzez irek » 07.02.10, 17:55

Witam....

Ja co kilka nagrań, robię kopie zapasowe. Proste a skuteczne :)

Pozdrawiam
irek
Oberfähnrich zur See
 
Tonaż: 91.000 BRT

Dołączył(a): 24.07.08, 12:22

Re: GWX 3

Postprzez Wojtek15 » 07.02.10, 20:15

kimano-u96 napisał(a):Ja wczytuje poprzedniego

Musiałem wczytać chyba o 3 "wcześniejszego".
Straciłem jakieś 4000 km :x - zostałem wysłany na wybrzeże USA.
Irek - nie bardzo rozumiem Twoją wypowiedź - co da kopia zapasowa save'a którego nie da się wczytać? ;)
Wojtek15
Leutnant zur See
 
Tonaż: 193.000 BRT

Dołączył(a): 29.09.07, 09:13
Lokalizacja: 200m pod powierzchnią wody

Re: GWX 3

Postprzez irek » 07.02.10, 20:37

Witam....

Staram się dość często sejwować, dwa - cztery razy podczas patrolu. I co kilka, najczęściej co dwa patrole, zgrywam sobie sejwy. Tak się zabezpieczam przed niespodziankami....
irek
Oberfähnrich zur See
 
Tonaż: 91.000 BRT

Dołączył(a): 24.07.08, 12:22

Re: GWX 3

Postprzez kimano-u96 » 24.04.10, 08:23

Może ktoś podać mody jakich używa bo nie mogę się połapać tyle ich ma
kimano-u96
Korvettenkapitän
 
Tonaż: 413.000 BRT

Dołączył(a): 28.11.07, 16:59
Lokalizacja: Górzno

Re: GWX 3

Postprzez pw524 » 27.04.10, 13:16

Moje mody.
Nie masz wystarczających uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.
pw524
Kapitänleutnant
 
Tonaż: 337.000 BRT

Dołączył(a): 02.12.07, 18:10
Lokalizacja: Lublin

Re: GWX 3

Postprzez kimano-u96 » 27.04.10, 18:47

pw524 możesz mi podesłać?
kimano-u96
Korvettenkapitän
 
Tonaż: 413.000 BRT

Dołączył(a): 28.11.07, 16:59
Lokalizacja: Górzno

Poprzednia stronaNastępna strona

Posty: 147 • Strona 5 z 61, 2, 3, 4, 5, 6

Powrót do SH III



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości

cron