1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

GWX 2.0 - problemy techniczne i ich rozwiązywanie

Moderatorzy: Jatzoo, dragonfly

Posty: 171 • Strona 7 z 71 ... 3, 4, 5, 6, 7

Postprzez dragonfly » 19.02.08, 18:08

Ale to nie problem zapisać stan gry i ustawić w SH3Cmdr odpowiednią liczbę.
dragonfly
Kapitän zur See
Kapitän zur See
Moderator Team
 
Tonaż: 800.000 BRT

Dołączył(a): 22.09.03, 12:42
Lokalizacja: Żagań

Postprzez evan82 » 19.02.08, 18:22

dragonfly napisał(a):Ale to nie problem zapisać stan gry i ustawić w SH3Cmdr odpowiednią liczbę.

Tylko iż SH3 Commander zmienia i inne rzeczy których nie powinien zmieniać. Dlatego chciałem wiedzieć czy nie da sie tego obejść. :idea:
evan82
Kapitän zur See
 
Tonaż: 921.000 BRT

Dołączył(a): 03.11.07, 01:11
Lokalizacja: Warszawa

Postprzez Jagdtiger » 29.02.08, 19:22

Mam problem ogólnie z SH3 a nie tylko z modem. Gra mi nie działa poprawnie i wersji podstawowej i zmodowanej. Po wczytaniu paska postępu powinno się pojawić menu. Zamiast tego mam takie coś:
Obrazek

Widać tylko czarny ekran i kursor myszki, który dodatkowo zostawia smugę i ślady kursora...
Karta graficzna to GF 8600GT i tutaj nie jestem pewny czy przy pierwszym uruchomieniu gry nie wykryło mi jej jako GF 7-tysięcy ileś tam...

W ten sam egzemplarz SH3 grałem już bez problemu na Radeonie 9800.
Jagdtiger
Fregattenkapitän
 
Tonaż: 506.000 BRT

Dołączył(a): 16.02.03, 20:43
Lokalizacja: 3miasto

Postprzez evan82 » 29.02.08, 19:51

To Kodeki K-Lite. Już chyba 10 raz tu o tym piszemy. Musisz odinstalować te kodeki, bądź ściągnąć inne. Ze starszą wersja kodeków K-Lite chodzi ok. :idea:
evan82
Kapitän zur See
 
Tonaż: 921.000 BRT

Dołączył(a): 03.11.07, 01:11
Lokalizacja: Warszawa

GWX 2.0 - problemy techniczne i ich rozwiązywanie

Postprzez kimano-u96 » 29.02.08, 22:54

Zgadza sie ja tez tak miałem przez te kodeki po wywaleniu cyka elegancko
kimano-u96
Korvettenkapitän
 
Tonaż: 413.000 BRT

Dołączył(a): 28.11.07, 16:59
Lokalizacja: Górzno

Postprzez Jagdtiger » 03.03.08, 12:44

Faktycznie...dzięki za radę, sam bym w życiu na to nie wpadł. Ciekawe co z tymi nowymi nie tak...
Jagdtiger
Fregattenkapitän
 
Tonaż: 506.000 BRT

Dołączył(a): 16.02.03, 20:43
Lokalizacja: 3miasto

Postprzez Pit_tczew » 04.04.08, 03:10

NIewiem gdzie zadac te pytanie wiec zadam tu :P chce zainstalowac GWX ale do tego patch'a 1.4b, ale co mam zrobic jak brzy jego instalacj wystepuje blad. jak co mam orginala w ver. 1.4. Z gory dzieki za pomoc ;)
Pit_tczew
Fähnrich zur See
 
Tonaż: 5.000 BRT

Dołączył(a): 04.04.08, 03:04
Lokalizacja: Tczew

Postprzez pw524 » 04.04.08, 15:26

Nie do końca rozumiem co napisałeś ale jeśli masz wersję 1.4 to patch 1.4b ci już nie potrzebny. Ten błąd wyskakuje przy instalacji GWX ???
pw524
Kapitänleutnant
 
Tonaż: 337.000 BRT

Dołączył(a): 02.12.07, 18:10
Lokalizacja: Lublin

Postprzez Pit_tczew » 04.04.08, 15:46

tak ma klopt z jakimis plikami wystepuje sciezka dostepu mimo, ze instaluje GWX instalu na "czyste" SH3 :?
Pit_tczew
Fähnrich zur See
 
Tonaż: 5.000 BRT

Dołączył(a): 04.04.08, 03:04
Lokalizacja: Tczew

Postprzez hubin » 04.04.08, 17:05

W zasadzie pacz 1.4 Cengi to jest 1.4B, na który GWX powinno się zainstalować.
Ciężko powiedzieć więc na czym polega twój problem.
Może ściągnij pacz jeszcze raz ze strony cengi, odinstaluj grę usuń katalog w którym była (po deinstalacji oczywiście) i zainstaluj od nowa grę następnie GWX.

Może też nie zassałeś całego GWX, wszystkich części?
Zazwyczaj jest do ściągnięcia w 8 częściach, całość ma koło (1,1GB).

Cóż z twojej wypowiedzi nie mogę wywnioskować nic za bardzo,
Dlatego takie banalne rady to wszystko co mogę powiedzieć w tej chwili.
Może jeśli dokładnie powiesz jaki komunikat ci wyskakuje i pokarzesz print screena to coś wymyślimy jeszcze.
hubin
Fähnrich zur See
 
Tonaż: 24.000 BRT

Dołączył(a): 24.03.08, 02:40

Postprzez brosss » 04.04.08, 19:29

Pit_tczew napisał(a):NIewiem gdzie zadac te pytanie wiec zadam tu :P chce zainstalowac GWX ale do tego patch'a 1.4b, ale co mam zrobic jak brzy jego instalacj wystepuje blad. jak co mam orginala w ver. 1.4. Z gory dzieki za pomoc ;)


Witam!

Napisz może co jest napisane w oknie tego błędu.

Pozdrawiam
brosss
Oberfähnrich zur See
 
Tonaż: 62.000 BRT

Dołączył(a): 06.10.05, 12:46
Lokalizacja: Płock

Postprzez pw524 » 04.04.08, 19:32

Może zrób tak jak pisze kolega, odinstaluj grę wyczyśc rejestr zainstaluj na nowo. Możesz spróbowac zainstalowac ten path 1.4b, jeśli gra nie będzie go potrzebowała to pokaże się komunikat że jest nie potrzebny i dopiero na to zainstaluj GWX.
pw524
Kapitänleutnant
 
Tonaż: 337.000 BRT

Dołączył(a): 02.12.07, 18:10
Lokalizacja: Lublin

Postprzez Pit_tczew » 04.04.08, 20:20

Zrobilem to wyczyscilem rejestry, usunolem pliki z moich dokumetow i z dysku, a na dodatek zeby nie bylo klopotow zainstalowalem SH3 na innej partycji (czyli tam gdzie mam Windows'a), ale patch nie dziala i ten ze strony ubisoft'u i ten ze strony cenegi wystepuje blad ze moja wersa jest nie odpowiednia i wyskakuje link do jakiegos samolotu... A jak chce zainstlowac GWX (bez patch'owania) to mi wyskakuje komunikat ze nie mam wgranego patch'a 1.4b i sie pyta czy kontynuowac klikam tak ladnie sie instaluje przy ok 90% wyskuje blad znowu pojawia sciezka dosepu, ktora pokazuje jakas teksture mapy (moim zdanie ten blad dotyczy ze brak mu jakiegos pliku albo nie moze go zamienic). mam do wyboru przerwi ponow prube i ignoru. Wciskam druga opcje nic, wciskam trzecia opcje instalacja leci dalej i sie konczy sukcesem. Wlanczam GWX ladnie intro nowe menu ale jak che wlaczyc gre (kampania, akademia, pojedyncza misja) lub muzeum to mnie wyrzuca do Windows'a i niech ktos tu bedzie madry.... a jak sprawdzalem (5 razy sprawdzalem) moje SH3 to jest 1.4
Pit_tczew
Fähnrich zur See
 
Tonaż: 5.000 BRT

Dołączył(a): 04.04.08, 03:04
Lokalizacja: Tczew

Postprzez Gregpo » 04.04.08, 22:40

Moim zdaniem to blad jakiegos pliku w instalce GWX. Sciagnij MD5Mate - programik, ktorym mozna sprawdzic czy odpowiednie czesci zostaly sciagniete w calosci.

Wynik dla poszczegolnych plikow powinien byc nastepujacy:

D1FF0D6BFD651E869E323D393B1D5B1E GWX2.EXE
7B14767E3FD8DD9866D902D6CB4B69FE GWX2-1.BIN
2718CAD3259B5A43DF03AA88DEAB402B GWX2-2.BIN
AB9AF05BD89263A018F383EDA589DE90 GWX2-3.BIN
0FFDB16F197E159E61651DB5D805529A GWX2-4.BIN
753D95679C46DF2C54AF7E93B0CCB6EB GWX2-5.BIN
AB5D09575688802B08156CE1C24C6C88 GWX2-6.BIN
5BF3E05A81D0E4E09F331090FD3C4C7B GWX2-7.BIN

A tutaj link do MD5Mate

http://www.users.on.net/~jscones/software/products.html
Gregpo
Leutnant zur See
 
Tonaż: 129.000 BRT

Dołączył(a): 15.11.06, 23:54
Lokalizacja: TORUN\WAWA

Postprzez Pit_tczew » 05.04.08, 08:25

wiem robilem to trzy razy i bylo Ok ;P wszystkie czesci sa prawidlowo sciagniete ;)
Pit_tczew
Fähnrich zur See
 
Tonaż: 5.000 BRT

Dołączył(a): 04.04.08, 03:04
Lokalizacja: Tczew

Postprzez pw524 » 05.04.08, 09:36

A ten SH III to przypadkiem nie "kolekcja klasyki"? Jeśli tak to ja też miałem z nią problemy i dałem sobie spokój. Mam jeszcze jeden pomysł ale jeśli jesteś zainteresowany to napisz do mnie na priv bo tu się o tym nie pisze.
pw524
Kapitänleutnant
 
Tonaż: 337.000 BRT

Dołączył(a): 02.12.07, 18:10
Lokalizacja: Lublin

Postprzez bartek74 » 05.04.08, 15:11

A może spróbuj zainstalowac grę w niemieckiej wersji językowej, ja też nie mogłem wgrać Kolekcji Klasyki w polskiej wersji, dopiero w niemieckiej mi się udało.
Piszę o niemieckiej bo tylko taka była do wyboru oprócz polskiej.
bartek74
Fähnrich zur See
 
Tonaż: 17.000 BRT

Dołączył(a): 17.01.08, 08:05
Lokalizacja: Sanok

Postprzez Pit_tczew » 07.04.08, 07:08

Dziala pomogla metoda pw524 wielkie dzieki dla wszystkich za pomoc ;)
Pit_tczew
Fähnrich zur See
 
Tonaż: 5.000 BRT

Dołączył(a): 04.04.08, 03:04
Lokalizacja: Tczew

Postprzez evan82 » 07.04.08, 11:08

pw524 napisał(a):A ten SH III to przypadkiem nie "kolekcja klasyki"? Jeśli tak to ja też miałem z nią problemy i dałem sobie spokój. Mam jeszcze jeden pomysł ale jeśli jesteś zainteresowany to napisz do mnie na priv bo tu się o tym nie pisze.


Tak, ale wydaje mi się że wiem o co chodzi he he. :mrgreen:
evan82
Kapitän zur See
 
Tonaż: 921.000 BRT

Dołączył(a): 03.11.07, 01:11
Lokalizacja: Warszawa

Postprzez pw524 » 07.04.08, 18:53

Tak evan jak zwykle rozumiemy sie bez słów. Sami są sobie winni jak wypuszczają taki szajs jak kolekcja klasyki :mrgreen: . Poszły do ciebie pliki dat, poczta mi ruszyła :D .
pw524
Kapitänleutnant
 
Tonaż: 337.000 BRT

Dołączył(a): 02.12.07, 18:10
Lokalizacja: Lublin

Postprzez evan82 » 07.04.08, 23:02

pw524 napisał(a):Tak evan jak zwykle rozumiemy sie bez słów. Sami są sobie winni jak wypuszczają taki szajs jak kolekcja klasyki :mrgreen: . Poszły do ciebie pliki dat, poczta mi ruszyła :D .
O. Dzięki! :D
evan82
Kapitän zur See
 
Tonaż: 921.000 BRT

Dołączył(a): 03.11.07, 01:11
Lokalizacja: Warszawa

Poprzednia strona

Posty: 171 • Strona 7 z 71 ... 3, 4, 5, 6, 7

Powrót do SH III



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości

cron